سیستم بخار پز مایکروویوهای سامسونگ
در مایکروویو های سامسونگ به کمک ظروف مخصوص بخار پز کردن مواد غذایی می توان پخت با بخار را که به حفظ حداکثر طعم، رنگ و ارزش مواد غذایی کمک می کند را تجربه کرد برای این نوع پخت کافی است 2 لیوان آب داخل ظرف پایینی بریزیم و سپس توری را روی ظروف قرار دهیم و مواد غذایی را روی توری قرار دهیم و در پوش بالایی را روی آن قرار دهیم با کمک تبخیر آب داخل ظرف پایینی، مواد غذایی ما با حفظ ارزش غذایی بخار پز می شود.
تکنولوژی SLIM FRY در مایکروویوهای سامسونگ
با کمک این تکنولوژی شما می توانید غذا های سرخ شده و لذیذ و اما سالم تر را طبخ کنید. در فناوری Slim Fry سیستم گریل با گردش هوای گرم تلفیق گردیده تا غذای شما هم از داخل و هم از بیرون تنها با لایه ای نازک از روغن ترد شود و دیگر برای سرخ کردن مواد غذایی نیازی به غوطه وری مواد غذایی در روغن نیست و برای مثال برای سرخ کردن سیب زمینی تنها با کشیدن فرچه آغشته به روغن به روی خلال های سیب زمینی می توانید لذت خوردن غذای سرخ شده اما سالم تر را تجربه کنید.
پخت وپز به روشی جدید و سریعتر به کمک فناوری Hot Blast
فناوری Hot Blast روشی نوین در پخت و پز است که مدت زمان پخت را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. هوای داغ از طریق حفره های متعدد در سقف دستگاه به صورت مستقیم روی غذا دمیده شده و ضمن پخت یکنواخت غذا، سطح آن ترد شده ولی داخل غذا آبدار می ماند.مایکروفر های مدلهای سامی 14 و سامی 6 مجهز به این تکنولوژی هستند.
پخت ترکیبی در مایکروویو های سامسونگ
Combination:
پخت ترکیبی این امکان را به ما می دهد که با ترکیب حالت مایکروویو با 2 عملکرد گریل و کانوکشن پخت دلخواه و بهتری داشته باشیم.
ترکیب مایکرو و گریل:
این حالت مواقعی استفاده می شود که بخواهیم همزمان با پخت غذا سطح سوخاری و برشته ای داشته باشیم. مانند پختن و سوخاری کردن یک مرغ
ترکیب مایکرو و کانوکشن:
این حالت را مواقعی استفاده میکنیم که بخواهیم غذا علاوه بر پخته شدن، پف کند. مانند پخت غذاهای کبابی و پیتزا
فروشگاه مرکزی سامسونگ
www.samsungcenter.ir
42709-66952002