کیفیت وب بدنه این لپ تاپ و پلاستیک مرغوبی که در تولید آن استفاده شده، این دستگاه را در مقابل ضربه، خمش و یا پیچش خیلی مقاوم کرده و از سمتی به هیچ شکل نمایانگر ارزانقیمت بودن این لپ تاپ نیست. وزن دستگاه های مدل E50 مثل دیگر سریهای مشابه، تقریبا 2.3 کیلوگرم می باشد. اندازه ی لنوو E50 اندکی متفاوتتر از دیگر برادران خود می باشد. ضخامت لپ تاپ به حدود 25 میلیمتر میرسد که برای همچنین دستگاهی عادی تلقی میشود. از سمت دیگر، بدنه ی زیبای این لپتاپ ارزش خرید آن را بالا برده . جنس بدنه را از پلاستیک مرغوب و مات ساخته اند که در مقابل جذب اثر انگشت مقاوم است. لولاهای مقاوم آن هم باعث جلوگیری از لرزش نمایشگر زمان کار یا تایپ با لپ تاپ میشوند. ئر کل دقت تولید این لپتاپ از نظر جنس بدنه و طراحی، بسیار خوب تلقی میشود.
مسلما لپتاپهای ردهی کاربری عمومی که اکثرا برای جابهجایی اطلاعات و مرورگری اینترنت استفاده می گردند، باید همه ی درگاه ها را برای انتقال دادهها داشته باشند. خوشبختانه لنوو E50 از داشتن همه ی پورتها بهره برده و شما هرگز برای وصل شدن دستگاه به لوازم جانبی دیگر یا شبکههای داخلی یا اینترنتی دچار ایراد نخواهید شد. در لبهی قسمت راست لپ تاپ، درایو نوری DVD-RW موجود است که در کنار آن یک درگاه USB 2.0 و جک 3.5میلیمتری ورودی و خروجی صدا وجود دارد. در سمت دیگر درگاه های USB 3.0، درگاه شبکه Ethernet با سرعت 10/100/100 مگابیت بر ثانیه، درگاه خروجی VGA و درنهایت درگاه HDMI وجود دارد. لنوو E50 دارای شیار کارتخوان هم می باشد. برای اتصالات بدون سیم، این لپ تاپ دارای بلوتوث و پورت شبکهی Wi-Fi با استاندارد 802.11b/g/n می باشد. داشتن همه ی پورتها در این لپ تاپ ، عملکرد آن را برای افرادی که استفاده بهخصوصی از یک لپتاپ ندارند و قصد پرداخت پول زیادی هم ندارند، به اندازه ی زیادی افزایش داده است
از اتصالات لپ تاپ که بگذریم، به نمایشگر آن میرسیم که یک پنل TN با روکش مات و کیفیت تصویر برابر کیفیت HD است. نمایشگری کاملا ردهمتوسط با روشنایی، کنتراست و دقت رنگهای نه خیلی جذاب، گستره ی دید کم و تراکم پیکسلی پایین؛ گرچه چنین نمایشگری در لپتاپهای ردهی کاربری معمولی ارزانقیمت کاملا عادی است و انتظار پیدا کردن مورد بهتری در رقبای همقیمت این لپ تاپ نداشته باشید. خوشبختانه ماتبودن نمایشگر در کنار روشنایی تقریبا پایین آن، باعث میشود تا استفاده از لپ تاپ در فضاهای خارجی، وضعیت نوری قوی و در زیر تابش مستقیم نور خورشید زیاد سخت نباشد. در بالای قاب نمایشگر هم وبکم 1.3مگاپیکسلی وجود دارد که در نور خوب میتواند تصاویر قابلقبولی را در تماسهای ویدیویی بفرستد.
همواره لپتاپهای تولید برند لنوو، به علت بهرهگیری از کیبوردهای خیلی خوب ویژه ی این برند ، با اسم AccuType، به دستگاه هایی مناسب جهت تایپکردن تبدیل شدهاند و E50 نیز از این داستان مستثنی نیست. کیبورد جزیرهای، به همراه عمقی که جایگاه کیبورد دارد، بهغیراز جذابیت، ارگونومی ویژه ای دارد و احساس خوبی به شما زمان تایپ منتقل میکند. دکمه های کیبورد این لپتاپ، اندکی مقعر بوده و دیزاین باکیفیت آن باعث می گردد تا انگشتان دست به آسانی روی آنها بنشیند. همچنین، فاصله، آستانه و عمق دکمه ها هم خوب ارزیابی میشود. باید گفت که کیبورد E50 نور پسزمینه ندارد که در این محدوده ی قیمتی، همچین توقعی هم نباید از آن داشت. محیط اطراف کیبورد و تاچپد هم از یک لایهی پلاستیکی مشکی مات به وجود آمده که در قیاس با مدلهای سری G50 سادهتر و شاید از نظر بعضی افراد شیکتر باشد.
در پایین دکمه ی Space، تاچ پد تقریبا عریض لپ تاپ وجود دارد که مانند مدل های قبل، دارای دکمه های یکپارچه نیست و دو دکمه ی اصلی آن به شکل جداگانه طراحی شدهاند. سطح تاچ پد مثل بدنهی آن اندکی زبر بوده و دارای بافت ریزی می باشد که زمان لمس سطح، آن را حس میکنید. حساسیت این تاچ پد زیاد می باشد و از فرمانهای چندلمسی هم پشتیبانی میکند؛ نتیجتا افراد استفده کننده از E50 احتیاج خاصی به استفاده از ماوس پیدا نخواهند کرد.
به عنوان یک لپتاپ اقتصادی، توقع خاصی از سختافزار مدل E50 لنوو نباید داشت؛ اما خیلی هم ضعیف نیست. همه ی مدلهای سری E50 از پردازندههای مرکزی اینتل بهره می برند که از توان پردازشی خوبی بهره میبرند. داخل چیپست اینتل یک پردازشگر گرافیکی آنبورد HD Graphics وجود دارد. مدلهایی که پردازشگر گرافیکی جداگانه ندارند، از این چیپ به خوبی استفاده میکنند؛ اما در بعضی مدلهای این سری، لنوو از پردازشگرهای گرافیکی Radeon R5 کمپانی AMD با حافظههای اختصاصی 4 یا2 گیگابایتی استفاده کرده است که از پردازشگرهای میانرده بازار به حساب می آیند و نباید انتظار ویژه ای از آنها برای پردازشهای قوی داشت. اندازه ی رم استفادهشده در این مدل هم نهایتا 8 گیگابایت می باشد؛ اما در اکثر کانفیگها از 4 گیگابایت رم استفاده شده است. حافظهی داخلی لپ تاپ هم از مدل هارددیسک می باشد و ظرفیتهای پانصدگیگابایتی یا یکترابایتی دارند. درکل باید ذکر کرد که لنوو E50 یک لپ تاپ کاملا میانرده با کاربری عمومی می باشد که برای استفادهی روزانه و انجام کارهای روزمره کاملا خوب می باشد. همه ی این سختافزار، به وسیله ی یک باتری 4سلولی لیتیومیون با ظرفیت 32 واتساعت تغذیه می گردد که میتواند تا پنج ساعت مرورگری اینترنت با Wi-Fi را ضمانت کند که با توجه به محدوده ی قیمتی لپ تاپ ، میزان نسبتا خوبی به حساب می آید.