Close
جستجو
بازگشت به همه مقاله ها

بهترین گوشی‌های گیمینگ و مخصوص بازی در کلاس‌های مختلف قیمتی

گوشی‌های گیمینگ و مخصوص بازی

با گسترش بازی‌های موبایل، این روزها بسیاری از کمپانی‌های بزرگ دنیا به‌دنبال تولید کنسول‌های گیمینگ کوچک و با قابلیت حمل آسان هستند. اما ایده ترکیب این کنسول بازی با یک گوشی هوشمند نیز بسیار جذاب به نظر می‌رسد. قدرت فوق‌العاده گوشی‌های مخصوص بازی موجب شده تا گیمرها استفاده از این دستگاه‌های همراه را به کنسول‌های بازی ترجیح دهند. بسیاری از کاربران در هنگام خرید گوشی‌های هوشمند، به‌صورت ویژه به عملکرد آن در هنگام ثبت عکس و ویدیوها توجه دارند؛ اما بخش دیگری از کاربران، تنها به خرید از یک برند خاص فکر می‌کنند. در این مقاله قصد داریم مشخصات بهترین موبایل گیمینگ را بررسی کنیم و لیستی از حرفه‌ای‌ترین گوشی‌های هوشمند در این زمینه را در اختیار شما کاربران سامسونگ سنتر قرار دهیم.

راهنمای خرید بهترین گوشی گیمینگ
بخش زیادی از کاربران بیش از هر چیز به عملکرد گوشی‌های هوشمند در هنگام اجرای بازی‌ها توجه دارند تا با بهترین جزئیات گرافیکی و نرخ فریم، بازی‌ها اجرا شود. برخی از شرکت‌ها گوشی‌هایی مخصوص گیمرها طراحی کرده‌اند؛ چنین گوشی‌هایی علاوه بر عملکرد قدرتمند از سیستم خنک‌کننده کارآمد و امکانات سخت‌افزاری خاص بهره می‌برند، اما در مقابل برچسب قیمتی بالایی دارند. همین موضوع باعث شده این گوشی‌ها از لیست خرید بسیاری از علاقه‌مندان به بازی‌های موبایل خارج شوند. اما هستند گوشی‌هایی که با عملکرد فوق العاده خود در حد و اندازه گوشی‌های گیمینگ ظاهر شده‌اند. استفاده از پردازنده و هسته گرافیکی قدرتمند، عملکرد خوبی را برای این دسته از گوشی‌ها فراهم کرده و صفحه‌نمایشی بزرگ با وضوح بالا هم در اختیار کاربران قرار می‌دهند. دسترسی به باتری با ظرفیت بالا و شارژدهی مناسب، اسپیکرهای استریو قدرتمند و همچنین حاشیه کافی در اطراف نمایشگر برای نگاه داشتن گوشی در وضعیت‌های مختلف نیز می‌‌تواند برای این گوشی‌ها یک امتیاز ویژه محسوب شود. شاید با خود بگویید که کنسول‌های بازی از بسیاری جهات برتری دارند، اما خب واقعیت اینجاست آن‌ها در جیب شما جا نمی‌شوند و نمی‌توانید هر کجا که می‌روید آن را با خود حمل کنید و دسترسی به بازی‌های آن‌ها هم به این سادگی و ارزانی نیست و به همین دلیل گوشی‌های هوشمند تقریباً جایگزین کنسول‌های بازی شده‌اند. بی‌شک لذت بازی با یک گوشی قوی و روان، قابل‌مقایسه با هیچ چیز دیگری نیست.

مشخصه‌های اصلی گوشی‌های گیمینگ

  • شارژدهی زیاد
  • بهره‌مندی از تراشه‌ی قدرتمند
  • نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی درخورتوجه
  • سیستم خنک‌کننده‌ی ویژه برای پایداری عملکرد پردازنده
  • بهره‌مندی از نسخه‌های به‌روز سیستم‌‌‌‌عامل‌های موبایل
  • امکانات نرم‌افزاری ویژه‌ی بازی مثل محدودکردن اپلیکیشن‌های در حال اجرا و قطع‌کردن اعلان پیام‌ها

نرم‌افزار؛ سلاح پنهان گیمرها
هنگام خرید گوشی گیمینگ اکثر کاربران تمرکز و حساسیتشان را روی سخت‌افزار قوی قرار می‌دهند و تقریباً عناصر دیگر مثل نرم‌افزار را فراموش می‌کنند. بااین‌حال، چند سالی است که سازندگان گوشی‌های هوشمند، خصوصاً دستگاه‌های اندرویدی، درکنار استفاده از بهترین سخت‌افزار ممکن، نیم‌نگاهی هم به عملکرد بهتر نرم‌افزار می‌اندازند. بدین‌ترتیب، گوشی‌های هوشمند با گیم‌لانچرهای اختصاصی مختص هر شرکت عرضه می‌شوند. گیم‌لانچرها علاوه‌بر بهینه‌سازی دستگاه برای اجرای هرچه بهتر بازی‌ها، امکانات ویژه‌ی دیگری هم به‌همراه دارند؛ از‌جمله آن‌ها می‌توان به میان‌بر برای گرفتن اسکرین‌شات، ضبط ویدئو از صفحه‌ی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواسته‌ی صفحه اشاره کرد.

بهترین گوشی گیمینگ تا 5 میلیون تومان (آذر 1401)
شیائومی در سال‌های اخیر، عملکرد بسیار خوبی در تولید گوشی‌های مناسب بازی داشته و بازه‌ی قیمتی گوشی‌های گیمینگ را جابه‌جا کرده است؛ به‌عنوان مثال با مبلغی حدود 8 میلیون تومان می‌توان گوشی گیمینگی از شیائومی خرید که عملکردی برابر با گوشی 15 میلیونی سامسونگ در بازی‌ها دارد. دقت کنید که این حرف تنها درمورد قدرت پردازشی گوشی صحت دارد!

خرید ردمی نوت 9T شیائومی (آذر 1401)
ردمی نوت 9 تی شیائومی ارزان‌ترین گوشی‌های 5G بازار‌ محسوب می‌شود که بیش از یک سال از زمان عرضه‌‌اش گذشته است؛ اما همچنان برای استفاده‌ی روزمره و گمینگ گزینه‌ی مناسبی در بین گوشی‌های اقتصادی خواهد بود. به‌لطف تراشه‌ی به‌نسبت قدرتمند و هفت نانومتری Dimensity800U، این گوشی غول فناوری چینی ازپس اجرای بازی پابجی موبایل با کیفیت مدیوم و حدود  FPS 50 برمی‌آید. اسپیکرهای نوت 9T استریو هستند و باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی آن از شارژ سریع 18 وات تغذیه می‌کند. شاید تنها ایراد این گوشی در رده‌ی قیمت حدود 5 میلیون تومان، نرم‌افزار قدیمی و نمایشگر 60 هرتز LCD آن باشد که البته با‌‌‌توجه‌‌‌به قدرت گوشی، عملاً نرخ نوسازی بیش از 60 هرتز در بازی‌ها به‌ کارتان نخواهد آمد.

ردمی نوت 9T

خرید ردمی نوت 10S شیائومی (آذر 1401)
ردمی نوت 10S شیائومی گوشی هوشمند خوش‌دست و سبک‌وزنی است که برای بازی‌کردن در محدوده‌ قیمتی 5.5 میلیون تومان می‌تواند مناسب باشد؛ چراکه تراشه‌ی میان‌رده و نسبتاً قوی مدیاتک هلیو G95 به‌لطف گرافیک خوبش می‌تواند بازی‌های مختلف با تنظیمات گرافیکی حداقلی و بین 40 تا 50 FPS را اجرا کند. نمایشگر 6.43 اینچی AMOLED، اسپیکرهای استریو و باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی به‌همراه شارژ سریع 33 وات نیز در بهبود تجربه‌ی گیمینگ تأثیر مثبتی خواهند داشت. در این بازه‌ی قیمتی، گوشی جدیدتر پوکو M4 پرو شیائومی با تراشه‌ی ‌به‌روزتر و قدرت تقریباً یکسان با ردمی نوت 10S نیز وجود دارد؛ ولی 10S در اکثر بازی‌ها عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهد و به‌نظر می‌رسد هنوز تراشه‌ی Dimensity 810  با پردازنده‌ی گرافیکی Mali-G57 MC2 چندان برای بازی‌ها بهینه یا اصطلاحاً Optimize نشده است. گفته می‌شود تراشه به‌کاررفته در پوکو M4 پرو در بنچمارک‌های AnTuTu 9 و GeekBench 5 به‌ترتیب حدود 10 و 20 درصد عملکرد بهتری از هلیو G95 موجود در ردمی نوت 10S دارد؛ اما در بنچمارک‌هایی مبتنی‌بر عملکرد گرافیکی مانند 3DMark، شرایط برعکس است.

ردمی نوت 10S شیائومی

بهترین گوشی گیمینگ تا 6 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید گلکسی M33 سامسونگ
گلکسی M33 سامسونگ درحالی‌که تراشه‌ی پنج‌نانومتری Exynos 1280 را به‌عنوان قلب تپنده‌ی خود دارد، عملکرد پردازشی مرکزی و گرافیکی رضایت‌بخشی را در این بازه‌ی قیمتی ارائه می‌دهد و می‌تواند انتظارات گیمرهای موبایل را در حد قابل‌قبولی برآورده کند. شایان ذکر است که این گوشی سامسونگ از نظر طراحی، نرم‌افزار و دوربین در جایگاهی بالاتر از رقبایش قرار می‌گیرد و به کاربرانی پیشنهاد می‌شود که نگاه صرفاً گیمینگ به گوشی ندارند؛ البته تراشه‌ی گلکسی M33 که از محصولات خود سامسونگ است، در برخی موارد عملکردی مشابه Snapdragon 750G دارد. عرضه با رابط کاربری One UI 4.1 برپایه‌ی اندروید 12، نمایشگر 6.6 اینچ FHD+ با نرخ نوسازی 120 هرتز، دوربین اصلی 50 مگاپیکسل و باتری 5.000 میلی‌آمپرساعت هم از دیگر قابلیت‌‌های M33 است. از نقاط ضعف این گوشی می‌توان به نبود اسپیکر استریو و پنل نمایشگر TFT LCD اشاره کرد. پیشنهاد می‌شود اگر توانایی هزینه‌ی بالاتر حدود یک تا دو میلیون تومان را دارید به‌دنبال گلکسی A33 سامسونگ با دوربین مجهز به لرزشگیر اپتیکال، بدنه‌ی ضدآب مجهز به گواهی IP67 و به‌روزرسانی‌های بهتر بروید.

گلکسی M33 سامسونگ

بهترین گوشی گیمینگ تا 6.5 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید ردمی نوت 10 پرو شیائومی
تراشه‌ی کارآمد هشت نانومتری Snapdragon 732G  درکنار 6 یا 8 گیگابایت حافظه‌ی رم در اجرای انواع بازی‌های سنگین «ردمی نوت 10 پرو شیائومی» را به‌خوبی همراهی خواهند کرد. این گوشی بازی‌های محبوبی مانند پابجی و کال آو دیوتی را با تنظیمات گرافیکی بسیار بالا و 40 تا 50 FPS اجرا می‌کند و اگر گرافیک را تا High یا مدیوم پایین بیاوریم، نرخ فریم افزایش و ثبات خوبی را تجربه خواهد کرد.همچنین نمایشگر 6.67 اینچی AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، دوربین اصلی 108مگاپیکسلی، باتری 5020 میلی‌آمپرساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع 33 وات از دیگر قابلیت‌های ردمی نوت 10 پرو هستند که این گوشی را علاوه‌بر بازی‌کردن، برای استفاده‌ی روزمره و عکاسی نیز به گزینه‌ی مناسبی تبدیل می‌کند. وجود اسپیکرهای استریو و جک هدفون و فرستنده‌ی مادون‌قرمز هم بر ارزش خرید این گوشی خواهد افزود.

ردمی نوت 10 پرو شیائومی

بهترین گوشی گیمینگ تا 8 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید شیائومی 11 لایت 5G NE
شیائومی 11 لایت 5G NE با بهره‌مندی از تراشه‌ی Snapdragon 778G و پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 642L در اجرای بازی‌ها نرخ فریم ثابت حدود 60 و تنظیمات گرافیکی بالا ارئه ‌می‌دهد. این گوشی خوش‌دست و سبک شیائومی که تنها 158 گرم وزن دارد، به نمایشگر 6.55 اینچی OLED با وضوح FHD+ و نرخ نوسازی 90 هرتز، دوربین اصلی 64 مگاپیکسل، باتری 4.250 میلی‌آمپر و شارژر 33 وات مجهز شده است. نسخه‌ی 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی شیائومی 11 لایت 5G NE را می‌توانید با برچسب قیمتی حدود 9 میلیون تومان خریداری کنید.

شیائومی 11 لایت 5G NE

بهترین گوشی گیمینگ تا 10 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید پوکو X4 GT شیائومی
پوکو X4 GT شیائومی از قدرت پردازشی بالایی بهره می‌برد و قلب تپنده‌ی این گوشی به‌لطف تراشه‌ی Dimensity8100 مدیاتک بسیار منظم می‌زند. برای آن‌دسته از کاربرانی که ذهنیت بدی نسبت به تراشه‌های مدیاتک دارند باید بگوییم که سری Dimensity تراشه‌های این شرکت تایوانی، پرچم‌دار آن‌ها محسوب می‌شود و کار ساخت و تولید آن‌ها توسط TSMC و با به‌روزترین تکنولوژی‌های دنیا انجام می‌شود. پوکو ایکس 4 جی‌تی از نمایشگر 6.6 اینچی IPS LCD با وضوح FHD+ و نرخ نوسازی 144 هرتز، رابط کاربری MIUI 13 مبتنی‌بر اندروید 12، دوربین اصلی 64 مگاپیکسل، بلندگوهای استریو، جک 3.5 میلی‌متری صدا و باتری 5.080 به‌همراه شارژر 66 وات بهره می‌برد که با درنظر گرفتن برچسب قیمتی این گوشی، بسیار خوب و مناسب هستند و پوکو X4 GT را مناسب اجرای انواع بازی‌های سنگین با نرخ فریم و کیفیت بالا می‌کنند.

پوکو X4 GT شیائومی

بهترین گوشی گیمینگ تا 13 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید ردمی K40 شیائومی
ارزان‌ترین گوشی هوشمندی که برچسب گیمینگ را یدک می‌کشد، «گوشی ردمی K40 گیمینگ شیائومی» است که از ظاهر تا باطن آن برای گیمرها طراحی شده است. این گوشی مخصوص بازی روی پنل پشتی‌اش عبارت «در حال مبارزه» حک شده تا گیمینگ‌بودن آن از همین ابتدا علنی شود. تریگرهای بالاجهنده‌ی روی فریم گوشی نیز برای کنترل و تسلط بیشتر روی بازی طراحی شده است. تراشه‌ی قدرتمند مدیاتک Dimensity 1200 که پایداری مطلوبی نیز دارد،  K40 گیمینگ را برای اجرای هر بازی سنگینی با تنظیمات گرافیکی بالا و نرخ فریم بیشتر از 60 FPS آماده می‌کند. نمایشگر 6.67 اینچی OLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و اسپیکرهای استریو JBL و باتری 5065 میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع 67 وات، تجربه‌ی گیمینگ را روی این گوشی بهبود می‌بخشند. پیشنهاد می‌شود با هزینه‌ی مبلغ 12 میلیون و 300 هزار تومان به‌دنبال مدل مجهز به 12 گیگابایت حافظه‌ی رم و 256 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی بروید. اگرچه این گوشی ازنظر قدرت پردازشی پایین‌تر از شیائومی 11 تی پرو قرار دارد، وجود ماشه‌های مخصوص بازی، سیستم خنک‌کننده بهتر، طراحی و شارژری با حس‌و‌حال گیمینگ شاید بتوانند مبنای خرید گیمرهای موبایل قرار بگیرند. همچنین، اگر غیر از بازی با گوشی خود عکاسی هم می‌کنید یا ظاهر گیمینگ گوشی با سن‌وسال شما سازگار نیست، پیشنهاد می‌شود سراغ شیائومی 11T پرو بروید.

ردمی K40 شیائومی

بهترین گوشی گیمینگ تا 15 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید پوکو F4 GT شیائومی
شیائومی پوکو F4 GT از جدیدترین و ارزان‌ترین گوشی‌های گیمینگ مجهز به تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 1 در بازار به‌حساب می‌آید. این تراشه‌ی بسیار قدرتمند کوالکام با فرایند ساخت چهارنانومتری سامسونگ، سنگین‌ترین بازی‌ها را به‌راحتی و با تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم بالا اجرا می‌کند. پوکو با بهره‌مندی از نسخه‌ی سوم فناوری LiquidCool و تعبیه‌ی محفظه‌ی بخار دوگانه‌ای به بزرگی 4860 میلی‌مترمربع، گرمای تولید‌شده‌ی تراشه زیرفشار را تا حد زیادی مدیریت می‌کند. نمایشگر 6.67 اینچی با نرخ نوسازی 120 هرتز AMOLED، ماشه‌های بالاجهنده‌ی مخصوص بازی، چهار اسپیکر استریو JBL و باتری 4.700 میلی‌آمپرساعتی با شارژ سریع 120 وات از قابلیت‌های برجسته‌ی این گوشی شیائومی به‌شمار می‌روند. نسخه‌ی 128 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و 8 گیگابایت رم با برچسب قیمتی حدود 14 میلیون و پانصد هزار تومان و نسخه‌‌ی مجهز به 12 گیگابایت حافظه‌ی رم و 256 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی پوکو F4 GT  با قیمت حدود 16 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پوکو F4 GT شیائومی

بهترین گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید شیائومی 12T پرو
شیائومی 12T پرواز تراشه‌ی اصلاح‌شده و بهینه‌ی Snapdragon 8+ Gen 1 کوالکام بهره می‌برد که مشکلات گرمای بیش‌از حد نسخه‌ی استاندارد این تراشه و مصرف زیاد انرژی آن‌ را به‌ حداقل رسانده است. از دیگر امکانات گوشی بالارده‌ی شیائومی می‌توان به نمایشگر 6.67 اینچی AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز و امکان پشتیبانی از HDR10+، دالبی ویژن و 68 میلیارد رنگ، دوربین اصلی 200 مگاپیکسل، پشتیبانی از رابط کاربری MIUI 13‌ مبتنی‌بر اندروید 12، بلندگوهای استریوتنظیم‌شده توسط  HarmanKardon، باتری 5.000 میلی‌آمپرساعت و شارژ سریع 120 وات اشاره کرد. این گوشی از سیستم خنک‌کننده ترکیبی محفظه‌ بسیار بزرگ بخار با ورقه‌های چندلایه‌ی گرافیت و لایه‌ی نیترید بور بهره می‌برد و با توجه به بهینه شدن تراشه و بهبود سیستم خنک‌کنندگی انتظار می‌رود، 12 تی پرو خنک‌تر و پایدارتر از نسل پیشین خود عمل کند.

شیائومی 12T پرو

بهترین گوشی گیمینگ تا 24 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید موتورولا اج 30 پرو
موتورولا اج 30 پرو از نمایشگر 6.7 اینچی OLED با نرخ نوسازی 144 هرتز، تراشه‌ی Snapdragon 8 Gen 1، دو دوربین اصلی و اولتراواید 50 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 60 مگاپیکسل، اسپیکرهای استریو و باتری 4.800 میلی‌آمپرساعت به‌همراه شارژر 68 وات بهره می‌برد. ویژگی‌های مطرحموتورولا اج 30 پرو این گوشی را علاوه بر گیمینگ، برای عکاسی و استفاده روزمره نیز، بسیار مناسب کرده‌اند.

موتورولا اج 30 پرو

بهترین گوشی گیمینگ تا 27 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید شیائومی 12 پرو
شیائومی 12 پرو به نمایشگر 6.73 اینچی LTPO AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز مجهز شده است. قلب تپنده‌ی گوشی شگفت‌انگیز غول فناوری چینی از تراشه‌ی Snapdragon 8 نسل یک قدرت می‌گیرد. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به 8 یا 12 گیگابایت حافظه‌ی رم، 128 یا 256 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و باتری 4600 میلی‌آمپرساعتی به‌همراه شارژ سریع 120 وات اشاره کرد که این پرچم‌دار شیائومی را به گزینه‌ای مناسب برای گیمینگ تبدیل می‌کند. این گوشی از کیفیت ساخت بسیار رضایت‌بخش و دوربین‌های باکیفیتی نیز استفاده می‌کند که علاوه‌بر بازی‌کردن، برای انواع کاربری‌های دیگر انتخاب بسیار مناسبی است.

شیائومی 12 پرو

بهترین گوشی گیمینگ تا 30 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید وان پلاس 10T
قلب تپنده‌ی وان پلاس 10T از تراشه‌ی Snapdragon 8+ Gen 1 نیرو می‌گیرد که با 128 گیگابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و 8 گیگابایت حافظه‌ی رم، این گوشی را مناسب هرگونه پردازش سنگین ازجمله‌ بازی‌های متداول بین گیمرها کرده است. علاوه‌براین، دوربین‌های این گوشی تجربه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری خوبی را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. از دیگر ویژگی‌های وان پلاس 10T می‌توان به نمایشگر 6.7 اینچی Fluid AMOLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، اسپیکرهای استریو و باتری 4.800 میلی‌آمپرساعتی با شارژر 150 وات اشاره کرد. نسخه‌ی 16 گیگیابایت رم و 256 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی وان پلاس 10T با برچسب قیمتی حدود 29 میلیون و پانصدهزار تومان به فروش می‌رسد.

وان پلاس 10T

بهترین گوشی گیمینگ تا 35 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید نوبیا ردمجیک ZTE
نوبیا ردمجیک ZTE جزء برترین و شگفت‌انگیزترین گوشی‌های گیمینگ محسوب می‌شود که به سیستم خنک‌کننده‌ی ترکیبی و فن داخلی برای کاهش حرارت تولید‌شده‌ی تراشه‌ی بسیار قدرتمند Snapdragon 8 Gen 1 مجهز شده است. طراحی و رنگ‌بندی جذاب، 16 یا 18 گیگابایت حافظه‌ی رم، حداکثر 512 گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی، نمایشگر 6.8 اینچی AMOLED با نرخ نوسازی  165 هرتز و باتری 4500 میلی‌آمپرساعتی با شارژ سریع 120 وات از امکانات سری هفتم جادوی سرخ چینی‌ها است.

ردمجیک ZTE

بهترین گوشی گیمینگ تا 40 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید گلکسی S22 اولترا سامسونگ
غول فناوری کره‌ای تمایلی به ساخت گوشی‌های گیمینگ ندارد و این موضوع در گوشی‌های پرچم‌دار این شرکت نیز نمایان است. گلکسی S22 اولترا هرچند از امکانات اضافی گوشی‌های گیمینگ بی‌بهره است، اما با اتکا به تراشه‌ی قدرتمند Snapdragon 8 Gen 1، نمایشگر بسیار باکیفیت و سریع، میزان کافی رم و باتری قدرتمند عملکرد بسیار خوبی در بازی‌ها از خود به‌نمایش می‌گذارد. بهره‌مندی از بهترین ترکیب دوربین‌ها در گوشی‌های هوشمند، قلم هوشمند با تأخیر بسیار کم و کیفیت ساخت عالی از قابلیت‌های دیگر این پرچم‌دار شگفت‌انگیز سامسونگ است.

گلکسی S22 اولترا سامسونگ

بهترین گوشی گیمینگ بالای 40 میلیون تومان (آذر 1401)
خرید آیفون 13 پرو مکس اپل
آیفون 13 پرو مکس اپل با قابلیت‌هایی همچون نمایشگر 6.7 اینچی سوپر Retina XDR OLED با نرخ نوسازی 120 هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR10، رزولوشن 2778 × 1284 پیکسل، حداکثر روشنایی 1200 نیت، تراشه‌ی 5 نانومتری A15 بایونیک اپل، پردازنده‌ی گرافیکی 5 هسته‌ای اپل، 6 گیگابایت حافظه‌ی رم، 128 یا 256 یا 512 گیگابایت یا یک ترابایت حافظه‌‌ی ذخیره‌سازی و باتری 4352 میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 20 وات، می‌تواند رضایت اکثر گیمرها را جلب کند. شایان ذکر است که هیچ‌کدام از مشکلات رایج در بین گوشی‌های اندرویدی مانند افت عملکرد پس از استفاده‌ی طولانی‌مدت یا محدودیت در به‌روزرسانی سیستم‌عامل در آیفون 13 پرو مکس مشاهده نمی‌شود. اگر پرچم‌دار فوق‌العاده کوپرتینویی‌ها از سرعت شارژ سریع‌تری بهره‌مند بود و با شارژر داخل جعبه عرضه می‌شد، قطعاً «بی‌عیب‌و‌نقص» صفت بسیار برازنده‌ای برایش به‌حساب می‌آمد.

آیفون 13 پرو مکس اپل

به‌نظر شما کاربران سامسونگ سنتر بهترین گوشی گیمینگ با در نظر گرفتن فاکتور «کارایی بر قیمت» کدام مدل است؟ کدام برند را در زمینه‌ی تولید گوشی‌های گیمینگ و مخصوص بازی پیشروتر از سایرین می‌دانید؟

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی