سامسونگ نسل جدید هدفون TWS پرچمدارش با نام گلکسی بادز ۲ پرو را روانهی بازار کرده است. در مطلب پیشرو قصد داریم این گجت پوشیدنی را با رقبای اصلی آن ازجمله اپل ایرپاد پرو، هواوی فری بادز پرو، سونی XM4، پاوربیتس پرو مقایسه کنیم با سامسونگسنتر همراه باشید.
طراحی
غول فناوری کرهای از گلکسی بادز 2 پرو با تغییرات جزئی نسبتبه بادز پرو اصلی رونمایی کرد. گجت پوشیدنی مورداشاره از نوع داخلگوشی بهشمار میرود و درمقایسه با نسل پیشین از ابعاد کوچکتری بهرهمند شده است. پاوربیتس پرو از طراحی منحصربهفردی بهره میبرد و ساختار ظاهری آن با تمام مدلهایی که به آنها اشاره میکنیم تفاوت دارد. اما سونی XM4 نیز از سبک طراحی مشابه گلکسی بادز ۲ پرو استفاده میکند و داخل گوش کاربر قرار میگیرد. درنهایت هواوی فری بادز پرو را داریم که این گجت پوشیدنی نیز طراحی مشابه ایرپاد پرو را ارائه میدهد.
درحقیقت نمیتوان سبک طراحی هیچکدام از این هدفونهای بیسیم را بهطور کامل برتر از سایرین دانست و این موضوع تا حدودی به سلیقهی شخصی مرتبط است. سازندگان تمام این محصولات ادعا میکنند هنگام فعالیتهای سخت یا ورزشی بهراحتی از گوش خارج نمیشوند. شاید بتوان گفت بین همهی این مدلها، پاوربیتس پرو برای ورزشکاران بهترین گزینه بهشمار میرود زیرا ساختار آن بهنحوی طراحی شده تا بدون هیچ مشکلی و تحت هرشرایطی روی گوش کاربر باشد.
مشخصات
سامسونگ گلکسی بادز ۲ پرو را به حالت Ambient Sound برای شنیدن صدای محیط اطراف در حین پخش محتوا مجهز کرده است. درحالیکه ایرپاد پرو اپل نیز قابلیت مشابهی موسوم به حالت Transparency برای شنیدن صدای محیط به کاربر ارائه میدهد. بهنظر میرسد یکی از مهمترین ویژگیهای گلکسی بادز ۲ پرو درمقایسه با رقبای آن، پشتیبانی از بلوتوث ۵٫۳ و امکان پخش صدای ۲۴ بیتی HiFi باشد که البته برای استفاده از این قابلیت باید از اپلیکیشنها و دستگاههای سازگار استفاده کنید. گلکسی بادز ۲ پرو مانند ایرپاد پرو اپل، فری بادز پرو هواوی و XM4 سونی به کنترلهای لمسی برای تغییر بلندی صدا، قطعوپخش و حرکت بین فهرست موسیقیها، پاسخ دادن یا قطع تماس و موارد دیگر مجهز شده است. درحالیکه پاوربیتس پرو روی هر دوایرپاد آن دکمههای فیزیکی برای کنترل بلندی صدا دراختیار کاربر قرار میدهد.
غیر از فریبادز پرو هواوی، سایر هدفونهای مورداشاره بهنوعی دربرابر نفوذ آب یا حداقل تعرق، مقاومت دارند. XM4 سونی به گواهی IPX4 مجهز شده و دربرابر پاشش قطرات آب مقاوم است. پاوربیتس پرو فقط دربرابر تعریق مقاوم است و ایرپاد پرو اپل نیز مانند هدفون سونی از گواهی IPX4 بهره میبرد. درحالیکه غول فناوری کرهجنوبی گلکسی بادز ۲ پرو را به گواهی IPX7 مجهز کرده است که مقاومت بیشتری دربرابر آب و تعریق برای کاربر بهارمغان میآورد. در میان هدفونهای اشاره شده، پاوربیتس پرو و ایرپاد پرو از دستگاههای iOS نیز پشتیبانی میکنند و میتوان از آنها برای گفتوگو با دستیار صوتی سیری بهره گرفت.
تأمین انرژی و شارژدهی
گلکسی بادز ۲ پرو شرکت کرهای درحالت فعال بودن قابلیت حذفنویز تا ۵ ساعت و درحالت غیرفعال بودن این قابلیت تا ۸ ساعت شارژدهی دارد. ازطرفی XM4 سونی از عمر باتری حداکثر ۸ ساعت درحالت روشن بودن حذف نویز و ۱۲ ساعت هنگام خاموش بودن این قابلیت بهره میبرد. پاوربیتس پرو میتواند با هربار شارژ تا حدود ۹ ساعت شارژدهی داشته باشد. هواوی فریبادز پرو نیز با هربار شارژ درحالت فعال بودن حذف نویز تا ۴ ساعت و درحالت عادی تا ۷ ساعت دوام میآورد. درنهایت نوبت به ایرپاد پرو میرسد که عمرباتری آن درحال فعال بودن حذفنویز ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه است و هنگام پخش موسیقی نیز تا ۵ ساعت شارژدهی دارد. درمجموع، ظرفیت باتری و شارژدهی این هدفونها تفاوتهایی با هم دارد و البته میزان شارژدهی بهمیزان قابلتوجهی به نوع کارکرد و فعال بودن برخی قابلیتها ازجمله سیستم حذفنویز بستگی دارد.