Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

هند از سامسونگ تقاضا دارد کارخانه تولید تراشه در این کشور تأسیس کند

1401/01/18

طبق گزارش وب‌سایت سم‌موبایل و براساس اخبار منتشر شده از Business Korea، دولت هند از سامسونگ الکترونیکس درخواست کرده است تا با هدف گسترش قطعات نیمه‌هادی خود، کارخانه‌ای در این کشور تأسیس کند. همچنین هندی‌ها اعلام کرده‌اند که به تمام غول‌های نیمه‌هادی علاقه‌مند به تأسیس کارخانه نیمه‌هادی در این کشور کمک مالی می‌کنند.

در ادامه باید بگوییم وزیر ارشد تامیل‌نادو از سامسونگ درخواست کرده که کارخانه‌ای نیمه‌هادی در این کشور بسازد و از کمک‌های مالی مختلفی استفاده کند که دولت هند تصمیم گرفته است به همه‌ی شرکت‌ها ارائه دهد. در سال 2021، هند طرح تشویقی ده میلیارد دلاری برای ارتقای تولید نیمه‌هادی در این کشور و مهار کمبود مداوم در سراسر جهان آماده کرده بود.

اگر شرکت سامسونگ به توافق این طرح برسد، می‌تواند برای آن‌ها سودبخش باشد؛ چراکه غول کره‌ای گوشی‌هایی را در هند تولید می‌کند. در حال حاضر برزگ‌ترین کارخانه‌ی تولید موبایل جهان در Noida واقع شده است که 35 هکتار وسعت دارد.

به گزارش مرکز تجارت KOTRA بمبئی و انجمن الکترونیک و نیمه‌هادی هند (IESA)، انتظار می‌رود مصرف نیمه‌هادی‌ها از 21 میلیارد دلار در سال 2019 به 400 میلیارد دلار در سال 2025 در هند افزایش پیدا کند. اگرچه بازار طراحی نیمه‌های هند از 14.5 میلیارد دلار در سال 2015 به 52.6 میلیارد دلار در سال 2020 افزایش یافته است، کارخانه‌های تولیدی کافی برای تولید تراشه ندارد. مذارکات در مراحل اولیه خود هستند، به نظر می‌رسد معامله‌ای دوسر سودمند باشد در نهایت باید دید که چگونه پیش‌ خواهد رفت.

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی