Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

بیشترین سهم بازار گوشی‌های اندرویدی در ماه جاری تحت سلطه سامسونگ است

1401/09/01

خرید اقساطی گوشی سامسونگ

امروزه اکثر کاربران در سراسر جهان از گوشی‌های هوشمند اندرویدی استفاده می‌کنند. طبق آمار Statcounter، اندروید ۷۱.۳ درصد سهم جهانی این بازار را به خود اختصاص داده است؛ درحالی‌که سهم این سیستم‌عامل در ماه گذشته ۷۱.۱ درصد بود. سال گذشته بیش از یک میلیارد گوشی اندرویدی عرضه شد و در مجموع 2.8 میلیارد کاربر فعال از این سیستم‌عامل استفاده می‌کنند. طبق گزارش SportsLens، حدود 7.4 درصد از سهم بازار جهانی گوشی‌های اندرویدی در اختیار گلکسی‌های سامسونگ است.

سهم 34.6 درصدی سامسونگ از بازار جهانی اندروید در ماه جاری
جای تعجب نیست که برند گلکسی محبوب‌ترین سری گوشی‌های اندرویدی جهان محسوب می‌شود. به‌هرحال، سامسونگ هر سال بیشترین تعداد گوشی هوشمند را به بازار عرضه می‌کند و تسلط این شرکت بر بازار اندروید احتمالاً یکی از دلایل اصلی ال‌جی برای کناره‌گیری از این حوزه بود. داده‌های AppBrain نشان می‌دهد که سامسونگ ۳۴.۶ درصد از سهم بازار جهانی اندروید را در ماه جاری به‌خود اختصاص داده است. پس از غول فناوری کره‌ای، شیائومی با 14.3 درصد و اوپو با سهم 10.3 درصد جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند. ویوو با 9.8 درصد و هواوی با 6.7 درصد در جایگاه چهارم و پنجم قرار دارند. هواوی در سال 2019 با سهم 17.6 درصدی از بازار جهانی، دومین شرکت بزرگ سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند اندرویدی بود و سامسونگ با سهم 21.8 درصدی همچنان جایگاه اول را دراختیار دارد.

ایالات‌متحده در سال 2019 و 2020، با ممانعت از دریافت منابع از زنجیره‌ی تأمین خود در چین و جلوگیری از دستیابی شرکت‌های چینی به تراشه‌های تولیدشده توسط کارخانه‌هایی که از فناوری‌های آمریکایی استفاده می‌کنند، شرایط را برای هواوی سخت‌تر کرد. این برند درنتیجه‌ی اقدامات مذکور سرانجام به فروش محصولات زیر برند خود موسوم به آنر نیز در ایالات‌متحده خاتمه داد و به‌جای اندروید و خدمات موبایلی گوگل (GMS) از سیستم‌عامل Harmony، پلتفرم HMS و نسخه‌ی 4G پردازنده‌های اسنپدراگون استفاده کرد.

محبوب‌ترین گوشی‌های اندرویدی در نیمه‌ی اول ماه جاری کدام محصولات هستند؟ براساس گزارش فون‌آرنا، گوشی میان‌رده‌ی گلکسی A12 سامسونگ با سهم 2.1 درصدی، محبوب‌ترین گوشی ماه جاری شناخته شد و پس از آن گلکسی A21s و گلکسی A10s سامسونگ با سهم 1 درصدی قرار دارند. این گوشی‌ها عضو خانواده‌ی گوشی‌های میان‌رده‌های سری گلکسی A برند کره‌ای هستند که از نمایشگرهای بزرگ، دوربین‌های مناسب و باتری‌های قدرتمند بهره می‌برند.

به‌عنوان‌مثال، گلکسی A12 به نمایشگر 6.5 اینچی LCD با وضوح HD پلاس (1600 در 720 پیکسل) مجهز شده است. قلب تپنده‌ی این گوشی از تراشه‌ی 12 نانومتری Helio P35 مدیاتک قدرت می‌گیرد و دارای 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه‌ی  ذخیره‌سازی است. این گوشی همچنین از درگاه microSD با ظرفیت 1 ترابایت پشتیبانی می‌کند و در بخش پشتی آن شاهد دوربین چهارگانه متشکل از دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی، دوربین فوق‌عریض 5 مگاپیکسلی، دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و دوربین تشخیص‌عمق 2 مگاپیکسلی هستیم. گلکسی A12 به دوربین 8 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی و تماس‌های ویدیویی مجهز شده است.

با توجه به اینکه گلکسی A12 از باتری 5000 میلی‌آمپرساعتی بهره می‌برد و از شارژ 15 وات نیز پشتیبانی می‌کند، تعجب ندارد که استفاده از نمایشگر HD پلاس، باعث افزایش درخورتوجه عمرباتری آن شده است. سامسونگ در بازار گوشی‌های تاشو نیز پیشتاز است. گلکسی زد فلیپ 3 شرکت کره‌ای در سال گذشته عنوان محبوب‌ترین گوشی تاشو بازار را به خود اختصاص داد. اوایل سال جاری نیز شاهد معرفی گلکسی زد فولد 4 و گلکسی زد فلیپ 4 بودیم.

شایان ذکر است درحالی‌که سهم بازار اندروید در سراسر جهان حدود ۷۱ درصد است، اما این آمار در کشورهایی مانند برزیل، هند، اندونزی، ترکیه و ویتنام حتی تا ۸۵ درصد نیز می‌رسد. در مورد iOS، سهم بازار جهانی آن حدود 28 درصد می‌باشد و طی چند سال اخیر تقریباً ثابت باقی مانده است. بااین‌حال به‌نظر می‌رسد روند بلندمدت به نفع اپل باشد؛ زیرا طی پنج سال گذشته سهم اندروید از بازار جهانی 1.8 درصد کاهش یافته، درحالی‌که iOS با رشد 8 درصدی در این بازه زمانی نسبت‌به گذشته سهم بیشتری را به خود اختصاص داده است.

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی