بدیهیست که گوشیهای پرچمدار سری گلکسی S سامسونگ با بروزترین و پیشرفتهترین سخت افزارها عرضه میشوند، اما همه به دنبال برترین محصولات یک برند نیستند و کاربران بسیاری وجود دارند که استفاده از بهروزترین و جدیدترین محصولات برایشان اولویت چندانی ندارد. برخی افراد تنها به دنبال دستگاهی هستند که با یک بودجه متعادل نیازهای آنان را پاسخ دهد. اینجاست که گوشیهای سری A سامسونگ وارد میدان میشوند. این سری از گوشیهای سامسونگ برخی از بهترین گوشیهای مقرونبهصرفه بازار را شامل میشوند. اکنون با معرفی یکی از جدیدترین میانردههای سامسونگ یعنی گلکسی A34 بار دیگر شاهد معرفی یک گوشی بسیار عالی با قیمتی مناسب هستیم.
طراحی و صفحه نمایش
سامسونگ امسال در طراحی گلکسی S23 و S23 پلاس تغییرات قابل توجهی ایجاد کرد و ماژول دوربین این دستگاهها را با شیوه طراحی ماژول مدل اولترا مطابقت داد. اکنون با رونمایی از میانردههای این برند شاهد رفتار مشابهی در طراحی این مدلها نیز هستیم و برای هر یک از سنسورهای به کار رفته در پنل پشتی دستگاه از بریدگیهای جداگانه استفاده شده است. قاب اطراف این گوشی که دکمههای صدا و پاور روی آن قرار گرفته است، کمی خمیده است و بر روی صفحهنمایش آن یک بریدگی ناچ U شکل مشاهده میشود. این گوشی در چهار رنگ بندی شامل رنگهای نقرهای، بنفش، لیمویی و گرافیت به کاربران ارائه خواهد شد. برای صفحهنمایش این گوشی از یک نمایشگر سوپر امولد 6.6 اینچی با رزولوشن 1080×2400 پیکسل، تراکم پیکسلی 399 پیکسلبراینچ و نرخ نوسازی 90 هرتز هستیم که توسط گوریلا گلس 5 محافظت میشود. روشنایی صفحهنمایش در این دستگاه مناسب است و بهنظر میرسد کاربران برای مشاهده محتوا در نور خورشید نیز با مشکلی مواجه نخواهند شد.
دوربین
برای ثبت تصاویر، گلکسی A34 از سه دوربین شامل یک لنز اصلی 48 مگاپیکسلی واید با گشودگی دیافراگم f/1.8 و پشتیبانی از سیستم فوکوس خودکار تشخیص فاز (PDAF) و لرزشگیر اپتیکار تصویر (OIS)، یک لنز 8 مگاپیکسلی اولترا واید با گشودگی دیافراگم f/2.2 و زاویه 123 درجه و یک لنز 5 مگاپیکسلی ماکرو با گشودگی دیافراگم f/2.4 استفاده میکند. همچنین شاهد یک دوربین 13 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی و تماسهای ویدیویی هستیم. گلکسی A34 سامسونگ قادر است ویدیوهای با کیفیت 4K را تا 30 فریم بر ثانیه و ویدیوهای 1080 را تا 60 فریمبرثانیه ضبط نماید.
مشخصات فنی و سخت افزار
گلکسی A34 سامسونگ در برابر A54 بعنوان یک گوشی میانرده نسبتا اقتصادی در نظر گرفته میشود و نمیتوان از نظر سختافزاری انتظارات زیادی از آن داشت. البته پردازنده این دستگاه قادر است کارهای روزانه را انجام دهد و بسیاری از برنامهها را به خوبی اجرا کند. این دستگاه برای پردازنده خود از یک تراشه 6 نانومتری مدیاتک MT6877V Dimensity 1080 دارای پیکربندی dual cluster با دو هسته ARM Cortex-A78 با کلاک 2.6 گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز در کنار یک پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 بهره میبرد. این دستگاه با سه پیکربندی رم 4 گیگابایت و حافظه 128 گیگابایت، رم 6 گیگابایت و حافظه 128 گیگابایت و رم 8 گیگ با حافظه 128 و 256 گیگابایت به بازار عرضه خواهد شد.
باتری و سیستم عامل
توان این گوشی هوشمند توسط یک باتری 5000 میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ 25 وات تأمین میشود. اگر به نظرتان این توان شارژ خیلی کند است، بد نیست به این موضوع توجه داشته باشید که حتی گوشیهای پرچمدار سامسونگ نیز از توان شارژ بیش از 45 وات پشتیبانی نمیکنند. بنابراین این توان شارژ برای یک گوشی میانرده منطقی به نظر میرسد. از نظر نرم افزاری، این گوشی با آخرید نسخه منتشر شده سیستم عامل اندروید یعنی اندروید 13 مبتنی بر One UI 5 همراه است. لازم به ذکر است که این گوشی تا 4 سال بهروزرسانیهای اصلی اندروید و تا 5 سال بهروزرسانیهای امنیتی را دریافت خواهد کرد. این در حالی است که مدلهای قبلی سری گلکسی A سامسونگ تنها با 3 سال پشتیبانی از بهروزرسانیهای اصلی اندروید به بازار عرضه شدند. بنابراین میتوان این موضوع را بعنوان یکی از مزایای این سری از میانردههای سری A در نظر گرفت.
خرید از : شعبه ونک88641883 - 88647891