Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

سامسونگ از چیپست‌های Exynos بیشتری برای گوشی‌های ارزان قیمت خود استفاده می‌کند

1401/01/31

به گزارش وب‌سایت سم‌موبایل و طبق اخبار جدید BusinessKorea، سامسونگ در حال افزایش استفاده از تراشه‌های اگزینوس در گوشی‌های ارزان قیمتش است. همچنین غول فناوری کره‌ای برای تقویت حضورش، تمرکز خود را از بازارهای توسعه‌یافته به بازارهای در حال توسعه تغییر داده است. گلکسی A13 که اخیراً در بازار آمریکا عرضه شده، جدیدترین نمونه از این کمپانی است که از تراشه‌ی اگزینوس بهره می‌برد.

گلکسی A13 مقرون‌به‌صرفه در دو مدل LTE و 5G در دسترس است؛ نسخه‌ی LTE از چیپست اگزینوس 850 و نسخه‌ی 5G از چیپست دایمنسیتی 700 مدیاتک تایوان قدرت می‌گیرد. گلکسی A13 در حقیقت جانشین پرفروش‌ترین مدل گوشی هوشمند جهان، یعنی گلکسی A12 شده است. طبق گزارش شرکت تحقیقاتی Omida، سامسونگ در سال 2021 حدود 51.8 میلیون گلکسی A12 فروخته است.

گلکسی A12 سامسونگ اولین گوشی هوشمند در جهان به حساب می‌آید که بیش از 50 میلیون دستگاه را به بازار عرضه کرده است. این گوشی سامسونگ به چیپست Helio P35 مدیاتک مجهز بود و ظاهراً گلکسی A12 نقش پررنگی در رشد مدیاتک داشته است. با این تفاسیر، انتظار می‌رود سرنوشت گلکسی A13 نیز مشابه گلکسی A12 باشد و موفقیت بزرگی را به ارمغان بیاورد.

از طرف دیگر، قدرت سخت‌افزاری گلکسی A53 و گلکسی A33 که ماه گذشته معرفی شدند، تراشه‌ی اگزینوس 1280 تأمین می‌کند. این تراشه بر پایه‌ی فرایند 5 نانومتری است و گفته می‌شود که از نظر گرافیکی بهتر از تراشه دایمنسیتی 900 مدیاتک عمل می‌کند. به همین خاطر، سامسونگ می‌خواهد به سمت بومی‌سازی پیش رفته و از تراشه‌های خود استفاده‌ی بیشتری کند.

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی