براساس آخرین گزارش BusinessKorea و بهنقل از وبسایت سمموبایل، سامسونگ بهدلایل متعدد علاقهای به تصاحب ARM (شرکت فعال در حوزهی تراشه) نخواهد داشت. انویدیا بهدلیل مخالفت نهادهای رگولاتوری موفق به تصاحب ARM نشد و ظاهراً سامسونگ درصورت اقدام برای تصاحب این شرکت با مشکلات مشابهی مواجه خواهد شد. پس از شکست انویدیا در تصاحب ARM، از سامسونگ، اسکی هاینیکس، کوالکام و اینتل بهعنوان نامزدهای احتمالی تصاحب این بازیگر مهم صنعت تراشه یاد شد. درحالیکه تصاحب ARM میتواند نقاط ضعف سامسونگ در صنعت نیمههادی را برطرف کند، انعقاد این قرارداد بسیار غیرمحتمل است.
ARM در حوزهی طراحی، بستهبندی و سایر مراحل تراشهسازی فعالیت میکند، درحالیکه شرکتهایی مانند سامسونگ بیشتر بر روی تولید تراشه در کارخانههایشان متمرکز هستند. بااینحال، بهگفتهی منابع صنعتی، تجارت تراشهسازی سامسونگ به طراحان تراشه بهعنوان مشتریان اصلی نگاه میکند و بههمیندلیل بعید است که تصاحب آرم به اندازهی تصورات اولیه موفقیتآمیز باشد. همچنین شرکتهایی که پیشتر با ARM همکاری کردهاند یا هماکنون مشغول همکاری با این شرکت هستند احتمالاً درصورت تصاحب ARM توسط سامسونگ، از ترس اینکه اسرار تجاریشان به دست شرکت کرهای بیفتد همکاری خود را با ARM به پایان میرسانند.
قوانین حوزهی رقابت یکی از دلایل اصلی عدم تصاحب ARM توسط سامسونگ است. همین قوانین به انویدیا اجازه نداد که ARM را به زیرمجموعهی خود تبدیل کند. علاوهبراین، دولت بریتانیا عقیده دارد که آرم باید تحت مالکیت دولت باشد تا فناوریهای ارزشمند این شرکت به دست خارجیها نیافتد و تصاحب ARM را تهدید امنیت ملی میداند. مانع دیگر برای سامسونگ قیمت ARM است که در زمان تصاحب توسط انویدیا 40 میلیارد دلار بود و اکنون ارزش این شرکت به 60 میلیارد دلار میرسد.
منطقیترین راه برای تصاحب ARM، ایجاد کنسرسیومی از شرکتهای فعال در حوزهی تراشه است. طبق شایعات، کوالکام از مدتی پیش تلاشهایش را شروع کرده تا چنین کنسرسیومی تشکیل دهد. در این روش چند شرکت بهطور مشترک آرم را تصاحب میکنند و در روند مدیریت آن نقش خواهند داشت.