کوالکام اواخر 2024 از نسخهی بعدی تراشهی پرچمدارش یعنی اسنپدراگون 8 نسل 4 رونمایی خواهد کرد و قدرت پردازشی گل سرسبد پرچمداران نسل آیندهی سامسونگ یعنی گلکسی اس 25 اولترا را تأمین خواهد کرد. این پردازنده برای نخستینبار، از هستههای پردازشی کوالکام بهره میبرد که جایگزین هستههای Cortex آرم خواهند شد. اسنپدراگون 8 نسل 4 (با کدنام Tongzi) هیچ هستهی کممصرفی نخواهد داشت. در عوض، به دو هستهی پرقدرت Phoenix با کارایی بالا و 6 هستهی میانی Phoenix با عملکرد متوسط مجهز میشود.
دیجیتال چت استیشن با اشاره به تراشهی Tongzi (اسنپدراگون 8 نسل 4)، ادعا میکند که فرکانس 4 گیگاهرتزی دیگر یک رؤیا نیست. این افشاگر مشخص نکرده که کدام هسته با فرکانس 4 گیگاهرتز کار میکند؛ اما احتمالاً به دو هستهی Phoenix اشاره دارد. سرعت کلاک 4 گیگاهرتز در مقایسه با فرکانس حداکثر 3.3 گیگاهرتز هستهی پرقدرت Cortex-X4، سریعتر است. آخرین شایعات نشان میدهد که تراشهی اسنپدراگون 8 نسل 4 از پردازندهی گرافیکی آدرنو 830 قدرت میگیرد. پرچمدار جدید کوالکام براساس لیتوگرافی 3 نانومتری TSMC ساخته خواهد شد و طبق گزارشها، امتیاز چشمگیر 10.628 را در گیکبنچ 6 چندهستهای کسب کرده است که بسیار بیشتر از امتیاز 7249 اسنپدراگون 8 نسل 3 است. پیکربندی اسنپدراگون 8 نسل 3 شامل هستهی پرقدرت Cortex-X4 ( 3.3 گیگاهرتز)، پنج هستهی میانی Cortex-A720 (در محدودهی 3 گیگاهرتز تا 3.2 گیگاهرتز) و دو هستهی کممصرف CPU Cortex-A520 (سرعت کلاک تا 2.3 گیگاهرتز) است.
از تغییرات مهم اسنپدراگون 8 نسل 4 میتوان به بهرهمندی از یک هستهی پرقدرت و دو هستهی پردازشی میانی جدید که با هستههای کممصرف جایگزین میشوند اشاره کرد. پردازندهی جدید کوالکام در بهترین گوشیها و قدرتمندترین محصولات پرچمدار قرار خواهد گرفت. باید دید که استفاده از این پردازندهی پرقدرت چقدر بر قیمت CPU و همچنین بر قیمت گوشی تأثیر خواهد گذاشت. طبق ادعای شایعات منتشرشده، کوالکام در سال 2025 تولید اسنپدراگون 8 نسل 5 را بین TSMC و Samsung Foundry تقسیم خواهد کرد. در سال 2022، عملکرد ضعیف Samsung Foundry کوالکام را مجبور کرد تا تولید اسنپدراگون 8 نسل 1 را با برخی تغییرات جزئی به TSMC منتقل کند. از آن زمان، TSMC مسئولیت تولید تراشههای اسنپدراگون سری 8 را بر عهده داشته است و به احتمال زیاد نسل بعدی تراشهی پرچمدار کوالکام نیز توسط این شرکت تولید خواهد شد.