Close
جستجو
بازگشت به همه موارد اخبار

سافت بانک خواهان امضاء «معاهده‌ای استراتژیک» بین سامسونگ و ARM است

1401/07/06

تراشه‌ی ARM

طبق گزارشات اخیر، درحالی‌که سامسونگ و SK Hynix جزء پیشتازان خرید ARM (شرکت بریتانیایی فعال در صنعت تراشه) هستند، احتمالاً سامسونگ به‌دلیل نگرانی از قوانین ضدانحصار و افزایش قیمت نهایی که به 60 میلیارد دلار رسیده تمایلی به تصاحب آرم از خود نشان نمی‌دهد. گزارش‌های جدید حکایت از آن دارد که ماسایوشی سان، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری SoftBank به‌دنبال امضای معاهده‌ای استراتژیک بین ARM و سامسونگ است.

براساس گزارش وب‌سایت سم‌موبایل و به‌نقل از Business Korea، ماسایوشی سان در بیانیه‌ای اعلام کرد که قصد دارد به کره‌ی جنوبی سفر کند: «مشتاقانه منتظر دیدار از کره برای اولین‌بار در سه سال اخیر هستم. مایلم با سامسونگ درمورد معاهده‌ای استراتژیک با Arm مذاکره کنم.» به‌نظر می‌رسد مدیرعامل سافت‌بانک تصمیم دارد اکتبر سال جاری به سئول، پایتخت کره‌ی جنوبی سفر کند. درحال‌حاضر جزئیات خاصی ازطرف سافت‌بانک ارائه نشده است، بااین‌حال لی جائه‌یونگ، وارث و نایب‌رئیس سامسونگ، پیش‌تر تأیید کرده که قرار است با ماسایوشی سان دیدار کند.

ARM شرکت بریتانیایی فعال در صنعت تراشه، بیش از 90 درصد تراشه‌های گوشی‌های هوشمند سراسر جهان را در اختیار دارد و شرکت‌های بزرگی مانند اپل مشتری آرم به‌شمار می‌روند. سافت بانک در سال 2016 در قراردادی به ارزش 32 میلیارد دلار آرم را به تصاحب خود درآورد و 75 درصد از سهام این شرکت را ازآن خود کرد. 25 درصد باقیمانده متعلق به Vision Fund، صندوق سرمایه‌گذاری سافت‌بانک بود. قبل از سامسونگ، انویدیا (شرکت طراحی نرم‌افزار و تراشه ایالات‌متحده) سال 2020 در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که ARM را با پرداخت 40 میلیارد دلار تصاحب می‌کند. بااین‌حال، این مذاکره در فوریه 2022 به‌دلیل موانع نظارتی و مسائل قوانین ضدانحصار فسخ شد.

طبق گفته‌ی منابعی آگاه در صنعت تراشه، احتمالاً ماسایوشی سان از سامسونگ بخواهد که در سهام ARM سرمایه‌گذاری کند. سافت‌بانک قصد دارد تا پایان مارس 2023 سهام ARM را در بازار بورس نیویورک عرضه‌ی اولیه کند. بااین‌حال، دولت بریتانیا، از سافت‌بانک درخواست کرده که که ARM را در بازار بورس لندن فهرست کند. علاوه‌براین، گزارش‌هایی مبنی‌بر تشکیل کنسرسیومی متشکل از چند شرکت برای مدیریت آرم از سوی کوالکام منتشر شده است.

نظرات
نظر بنویسید بستن فرم نظر دهی