زیر مجموعه گوشی شیائومی با نام پوکو در طول چند سال گذشته میانردههای خوشساخت و قدرتمندی را روانه بازار کرده؛ حالا پوکو با معرفی گوشی Poco X3 Pro سعی کرده تا رقابت خود را با میانردههای جدید بازار داغتر کند و بتواند سهم بیشتری از بازار این گوشیها را بهدست بیاورد. گوشی Poco X3 Pro به واسطه داشتن سختافزار نسبتا قدرتمند و قیمت مناسب توانست خود را به یکی از محصولات خوب بازار تبدیل کند. محصولی که در مدت زمان کمی هم توانست طرفداران خاص خود را پیدا کند.
طراحی منحصربهفرد پوکو X3 پرو شیائومی
گوشی Poco X3 Pro بدنه و فریم پلاستیکی دارد، اما پلاستیک براقی که برای ساخت این گوشی استفاده شده، باعث شده شباهتی هم به محصولات پرچمدار و رده بالای بازار داشته باشد. همچنین وجود نواری تشکیل شده از خطوط مورب روی قاب پشتی و ماژولی که چندین دوربین را داخل خود قرار داده، ظاهر پوکو X3 پرو را از رقبای میانرده خود کمی متمایزتر کرده است. این گوشی در اندازه 9.4 در 76.8 در 165.3 میلیمتر ساخته شده و وزن آن هم به ۲۱۵ گرم میرسد. گوشی پوکو X3 پرو در سه رنگ مشکی، آبی و برنز راهی بازار شده که در برخی از رنگهای آن بسته به زاویه تابش نور طیفی از رنگها در آن به نمایش در میآیند. طبق روال همیشگی کلیدهای کنترل حجم صدا و پاور در لبه سمت راست دستگاه قرار گرفته و لبه سمت چپ از خشاب سیمکارت و کارت حافظه Micro SD میزبانی میکند. در لبه پایینی این دستگاه اسپیکر صدا، درگاه USB-C، میکروفون و جک 3.5 میلیمتری هدفون را مشاهده خواهید کرد.
صفحه نمایش 6.67 اینچی Poco X3 Pro حاشیههای بسیار کمی دارد و همین موضوع باعث زیبایی گوشی شده است. نمایشگر پوکو X3 پرو توانسته بیش از ۸۴ درصد از قاب جلویی را به خود اختصاص بدهد که سبب میشود تا پنل جلویی برای تماشای ویدئوهای مختلف، بازی کردن و وب گردی مناسب باشد. شرکت شیائومی دوربین سلفی را نیز به صورت حفرهای در بالای صفحهنمایش قرار داده. کمی بالاتر از دوربین سلفی هم اسپیکر دوم دیده میشود. صفحهنمایش پوکو ایکس 3 پرو با یک لایه گوریلا گلس ۶ در برابر ضربه و خط و خش محافظت میشود. علاوه بر این کمپانی شیائومی در ساختار گوشی پوکو ایکس 3 پرو از یک موتور هپتیکی در راستای محور Z استفاده کرده که به لطف ارتعاشات دقیق آن، تجربهای جذاب همانند کنسولهای بازی به هنگام تیراندازی، شتاب گرفتن را در بازیها به کاربران منتقل میکند.
نمایشگر شگفتانگیز پوکو X3 پرو
کمپانی شیائومی در ساختار گوشی پوکو X3 پرو همان نمایشگری را به کار گرفته که در گوشی Poco X3 NFC شاهد آن بودیم. پنل جلویی گوشی مذکور میزبان یک نمایشگر 6.67 اینچی از نوع IPS LCD است که وضوح تصویر 2400×1080 پیکسل و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ را ارائه میدهد. پوکو مدعی شده که نمایشگر پوکو X3 پرو از استاندارد HDR10 پشتیبانی میکند که در هنگام پخش ویدئوهای نتفلیکس، یوتیوب و آمازون پرایم فعال میشود. نمایشگر پوکو X3 پرو از نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتز بهره میبرد که این ویژگی را بیشتر برای بازیهای اکشن احساس خواهید کرد. به لطف این فناوری جابهجایی بین صفحات و گشتوگذار در رابط کاربری MIUI بسیار نرم و روان صورت میگیرد. البته نرخ نوسازی تصویر در شرایط مختلف بهصورت خودکار تغییر میکند و روی ۳۰ هرتز، ۵۰ هرتز، ۶۰ هرتز، ۹۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز قرار میگیرد. اگر قصد بازی کردن با این گوشی را دارید، حسگرهای لمسی با سرعت نمونهبرداری 240 هرتز از جمله ویژگیهایی است که میتواند توجه شما را به خود جلب میکند. حداکثر روشنایی برای صفحهنمایش گوشی پوکو X3 پرو 450 نیت است که شرایط کارکردن با تلفن همراه در زیر تابش مستقیم نور را فراهم میکند.
دوربین با کیفیت پوکو X3 پرو شیائومی
این گوشی در بخش دوربین کمی متفاوتتر از Poco X3 NFC ظاهر شده و در آن خبری از دوربین 64 مگاپیکسلی نیست. قاب پشتی شیائومی پوکو X3 پرو میزبان ماژول دوربین با طراحی X گونه است. دوربین اصلی از حسگر 48 مگاپیکسلی IMX 582 ساخت سونی با پیکسلهایی به اندازه 0.8 میکرومتر و گشودگی دیافراگم f/1.8 بهره میبرد. در این سنسور از تکنولوژی Quad-Bayer استفاده شده که باعث میشوند شما عکسهایی ۱۲ مگاپیکسلی در اختیار داشته باشید. دوربین دوم نیز یک حسگر ۸ مگاپیکسلی التراواید و دیافراگم f/2.2 دارد که میتواند با زاویه 119 درجه عکاسی کند. دوربین سوم و چهارم دو حسگر 2 مگاپیکسل و دیافراگم f/2.4 دارند که وظیفه ثبت عکسهای ماکرو و پرتره را برعهده دارند.
ثبت سایهها و نقاط پر رنگ توسط دوربین اصلی با الگوریتم HDR به خوبی انجام میشود و نویز کمی در تصاویر مشاهده میشود. دوربین التراواید کیفیت کمتری نسبت به دوربین اصلی دارد اما با این حال عکسهای خوب با کنتراست مناسب را به تصویر میکشد. دوربین 2 مگاپیکسلی پوکو ایکس 3 پرو امکان عکسبرداری در فاصله 4 سانتیمتری از سوژه را به شما میدهد؛ برخلاف دوربین ماکرو، دوربین 2 مگاپیکسلی عمق بهبود زیادی به تصاویر میبخشد. تصاویر ثبت شده در حالت پرتره کیفیت خوبی دارند و رنگ و کنتراست در آن مناسب است و جداسازی سوژه از بک گراند به خوبی انجام میگیرد. در بخش فیلمبرداری گوشی Poco X3 Pro قابلیت ضبط فیلم با کیفیت 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه را ارائه میدهد و از لرزشگیر EIS پشتیانی میکند.
در آخر نوبت میرسد به دوربین سلفی با وضوح 20 مگاپیکسل و دیافراگم f/2.2 که عکسهای گرفته شده با این دوربین سلفی از کیفیت خوبی برخوردار هنستند. پوکو رابط کاربری مناسبی برای دوربین Poco X3 Pro در نظر گرفته که امکانات خوبی را در سریعترین زمان پیش روی کاربران قرار میدهد. حالت پرو برای گوشی پوکو X3 پرو برای دوربینهای اصلی، دوربین اولتراواید و دوربین ماکرو فعال میشود. در حالت پرو میتوانید سرعت شاتر دوربین اصلی را روی ۳۰ ثانیه قرار دهید و ISO را هم تا ۶۴۰۰ افزایش دهید.
یک روز کاری مناسب با باتری قدرتمند
انرژی موردنیاز گوشی پوکو X3 پرو دتوسط یک باتری با ظرفیت 5160 میلیآمپر ساعتی تأمین میشود. ظرفیت باتری به کار گرفته شده در گوشی شیائومی پوکو ایکس 3 پرو تا 11 ساعت برای اجرا بازی، 18 ساعت برای پخش فیلم و 153 ساعت برای پخش موسیقی شارژدهی داشته باشد و کاربران را همراهی کند. همچنین گوشی شیائومی پوکو X3 پرو از شارژ سریع با توان 33 وات پشتیبانی میکند که میتواند در مدت زمان 30 دقیقه به میزان شارژ ۵۰ درصد ظرفیت باتری را شارژ کند. برای شارژ کامل باتری تلفن همراه مذکور تنها به 68 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. ظرفیت باتری قرار گرفته روی پوکو ایکس 3 پرو باعث شده که در طول روز با یک بار شارژ بتوانید طولانی مدت از گوشی به راحتی استفاده کنید.
صدای شفاف و با کیفیت پوکو X3 پرو شیائومی
در بخش طراحی اسپیکر اصلی در لبه پایین و اسپیکر دوم در شکاف بین لبه پایینی و نمایشگر قرار دارد؛ اسپیکر استریو از دیگر ویژگی های گوشی پوکو X3 پرو به حساب می آید. این تلفن همراه از نظر کیفیت و شفافیت صدا در سطح مطلوبی قرار دارد؛ اما بیس کمی در آن به گوش میرسد که توان رسیدن بهپای پرچمداران موجود در بازار را ندارد. حجم صدایی که این بلندگوها تولید میکنند برای پر کردن یک اتاق متوسط مناسب خواهد بود؛ اما زمانی که حجم صدا را روی حداکثر قرار میدهید، شاهد افت کیفیت خواهید شد و صدا با نویز همراه میشود.
پردازنده قدرتمند پوکو X3 پرو
شیائومی در بخش پردازنده گوشی هوشمند پوکو X3 پرو از تراشه اسنپدراگون 860 با معماری 7 نانومتری استفاده کرده است. این تراشه نسخه به روز شده اسنپدراگون +855 به حساب میآید که در بخش دوربین و رم با بهبودهایی همراه شده است. چیپست اسنپدراگون 860 از ترکیب 1 هسته 2.96 گیگاهرتزیKryo 485 Gold، 3 هسته 2.42 گیگاهرتزی 485 Gold و 4 هسته کممصرف 1.78 گیگاهرتزی Kryo 485 Silver به عنوان پردازنده استفاده میکند. پردازنده گرافیکی Adreno 640 با فرکانس 600 مگاهرتز نقش پردازنده گرافیکی را در تراشه اسنپدراگون 860 ایفا میکند. این تراشه قدرتمند برای بازی کردن انتخاب مناسبی به حساب میآید و به راحتی از پس پردازشهای سنگین برمیآید. لیتوگرافی 7 نانومتری در کنار بهره گیری از تکنولوژی خنک کننده LiquidCool Technology 1.0 Plus، سبب شده تا گوشی پوکو X3 Pro در انجام پردازشهای سنگین و اجرا بازیها حرارت کمتری تولید کند. گوشی شیائومی Poco X3 Pro در دو نسخه متفاوت با رم 6 و 8 گیگابایت عرضه شده که هر کدام از این مدلها ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارند.
گوشی Poco X3 Pro به حسگر اثر انگشت از نوع خازنی مجهز شده که در لبه سمت راست قرار گرفته و با کلید پاور ترکیب شده است. این شیوه از طراحی علاوه بر اینکه جلوه زیباتری را در گوشی ایجاد میکند، سبب شده تا دسترسی به آن آسانتر باشد. علاوه براین Poco X3 Pro از سیستم تشخیص چهره نیز برای فرایند قفل گشایی استفاده میکند که توسط دوربین سلفی انجام میشود. بهکارگیری پردازنده به روز شده اسنپدراگون 860 سبب شده تا گوشی پوکو X3 پرو در اجرا بازیها و انجام پردازشهای سنگین کار آمد باشد.
در بخش نرم افزار تلفن همراه شیائومی پوکو X3 پرو به صورت پیشفرض با اندروید 11 به فروش میرسد. همچنین در گوشی پوکو X3 Pro از پوسته اختصاصی MIUI 12 پوکو استفاده کرده که ظاهر آن با MIUI 12 کمی متفاوت است. تنها نکته منفی در مورد تجربه کاربری گوشی پوکو X3 پرو وجود تبلیغات در MIUI بوده که ممکن است کمی آزاردهنده باشد.
خرید از : شعبه ونک88641883 - 88647891