طراحی
پوکو X5 طراحی نوآورانه و متفاوتی ندارد و میتوان گفت شبیه نسخههای پیشین پوکو است. پنل پشتی با یک کادر مشکی نسبتاً بزرگ پوشانده شده که در آن ماژول و لنز دوربین قرار گرفته و نام Poco نیز بزرگ روی آن هک شده است. با این که فریم و پنل پشتی Poco X5 از پلاستیک فشرده ساخته شده، اما کیفیت مرغوبی دارد و هنگام دست گرفتن آن به شما حس خوبی منتقل میشود. سنسور اثر انگشت نیز روی کلید پاور طراحی شده و دسترسی و عملکرد سریعی دارد. خوشبختانه جک 3.5 میلیمتری محبوب علاقمندان موسیقی نیز در گوشی X5 به چشم میخورد. همچنین گواهی IP53 نیز برای پوکو X5 گرفته شده تا در مقابل گرد و غبار و پاشش آب مقاوم سازی شود. برای محافظت از پنل جلو نیز روی آن با گوریاگلس 3 پوشانده شده که در این رنج قیمتی اندکی عجیب است و بهتر بود پوکو از گوریلاگلس 5 استفاده میکرد، اما اینطور که پیداست کارشناسان این برند چینی، برای پایین آوردن قیمت نهایی ترجیح دادند مقاومت دستگاه خود را پایین بیاورند. توصیه میکنیم برای این که خیالتان راحت باشد، بلافاصله بعد از خرید گوشی پوکوX5 حتماً محافظ صفحهنمایش روی آن نصب کنید. ناگفته نماند وزن این مدل حدود 189 گرم است و از ارگونومی و ابعاد خوبی بهره میبرد. گوشی Poco X5 در سه رنگ سبز، مشکی و آبی روانه بازار خواهد شد. همچنین درگاه سیم کارت دوم با کارت حافظه مشترک است. در واقع نمیتوانید هم زمان از دو سیم کارت و کارت حافظه خارجی بهره ببرید و باید از بین این دو، یکی را انتخاب کنید.
نمایشگر
از لحاظ نمایشگر میتوان پوکو X5 را یکی از بهترین محصولات این برند چینی تا امروز دانست. چرا که از صفحهنمایش 6.67 اینچی AMOLED بهره میبرد که روشنایی آن تا 1200 نیت میرسد که برای یک میانرده فوقالعاده است. همچنین رزولوشن +Full HD و تراکم پیکسلی 395 پیکسل در هر اینچ باعث شده این مدل وضوح تصویری ایدهآل را ارائه دهد که این موضوع را زمان تماشای فیلم به خوبی متوجه میشوید. ناگفته نماند حاشیههای اطراف این نمایشگر کمی زیاد است و 15 درصد از نمای پنل جلو را به خود اختصاص داده است. البته این موضوع هیچ چیز از زیبایی و عملکرد فوقالعاده صفحه نمایش کم نمیکند و شاید اصلاً به چشم شما نیاید. دوربین سلفی نیز در طراحی هول-پانچ قرار گرفته و فضای کمی را به خود اختصاص داده است. نرخ نوسازی 120 هرتزی نمایشگر سوپر امولد گوشی پوکو X5 یکی از امتیازات این محصول برای خرید به حساب میآید. رفرش ریت 120 هرتزی نشان از روان پخش شدن محتواها بر روی نمایشگر را میدهد؛ بنابراین حتی میتواند تجربه به مراتب بهتری را هنگام بازی کردن برای کاربران خود رقم بزند. در آخر هم اضافه کنیم که برای محافظت از نمایشگر Poco X5 در برابر خش و ضربه (البته تا حدی) این کمپانی از گوریلاگلس 3 استفاده کرده است.
دوربین
برای پوکو X5 یک دوربین سه گانه در نظر گرفته شده که شامل لنز واید 48 مگاپیکسلی، اولتراواید 8 مگاپیکسلی و سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی است. سنسور اصلی در شرایط نوری مناسب، کیفیت خوبی دارد و جزئیات زیادی را ثبت میکند و قابلیت فیلمبرداری با کیفیت 1080 پیکسل را نیز دارد. لنز اولتراواید برای گرفتن عکسهای فوق عریض کمک بزرگی به حساب میآید گرچه کشیدگی محسوسی در گوشه تصاویر دیده میشود. با سنسور ماکرو نیز اگر بتوانید فاصله مناسب از سوژه را پیدا کنید، میتوانید عکسهای هنری و جذابی بگیرید؛ در غیر این صورت عکس شما تار خواهد شد. در آخر باید گفت که مشخص است گوشی Poco X5 تمرکز زیادی روی دوربین نداشته و اگر دوربین برای شما اولویت اول است، انتخابهای بهتری مثل پوکو X5 پرو در بازار دارید. ناگفته نماند این گوشی از لنز سلفی 13 مگاپیکسلی بهره میبرد و برای گرفتن عکسهای سلفی و برقراری تماس تصویری مناسب است.
نرمافزار
انتظار میرفت پوکو X5 با آخرین نسخه اندروید عرضه شود، اما اینطور که پیداست سیستمعامل پیشفرض PocoX5 اندروید 12 خواهد بود. رابط کاربری و پوسته در نظر گرفته شده برای این گوشی نیز MIUI 13 است. البته خبر خوب اینست که شما قابلیت آپدیت نرمافزاری را تا چند سال خواهید داشت و میتوانید به محض خرید گوشی Poco X5 آن را بروزرسانی کنید. MIUI نشان داده که روز به روز در حال پیشرفت و کاهش باگهای خود است و توانسته رضایت کاربران را به خوبی جلب کند. حتی در اولین استفاده از آن نیز احساس پیچیدگی و سردرگمی به شما دست نخواهد داد و خیلی زود به Poco X5 و محیط کاربری آن عادت میکنید. البته جدا از زیبایی و سادگی، رابط کاربری MIUI ویژگیهای زیادی را به کاربران ارائه میدهد و در این زمینه یکی از بهترینهاست.
سختافزار
پوکو در چند وقت اخیر توقع کاربران را از سخت افزار محصولات خود به شدت بالا برده و همین امر باعث شده همیشه از تراشههای خوب و قدرتمندی استفاده کند. در بطن پوکو X5 نیز تراشه نام آشنای Snapdragon 695 5G به چشم میخورد که شاید قویترین در این رنج قیمتی نباشد، اما در عملکرد و پایداری رضایت شما را جلب میکند. لیتوگرافی 6 نانومتری این چیپست به مصرف شارژ بهینه باتری کمک میکند و به واسطه پایداری خوبی که دارد، دمای سختافزار را تا حد زیادی کنترل میکند. تقریباً تمامی بازیهای گرافیکی روز دنیا را میتوانید با گوشی پوکو X5 بدون مشکل اجرا کنید، اما پیشنهاد میشود برای عملکرد بهتر و روانتر دستگاه، از کیفیت مدیوم استفاده نمایید. گرچه در بالاترین کیفیت هم بعیدست به این سادگیها دچار مشکل شوید و امتیار بنچمارک آنتوتو مهر تاییدی بر قدرت خوب سخت افزار پوکوX5 است. پشتیبانی از اینترنت پرسرعت 5G از دیگر قابلیتهای این مدل به شمار میرود. ناگفته نماند پوکو X5 تنها در دو نسخه عرضه میشود که ورژن معمولی و ارزان قیمتتر آن از رم 6 گیگابایتی و حافظه داخلی 128 گیگابایتی بهره میبرد. گرچه اگر کمی بیشتر هزینه کنید، میتوانید نسخه پرمیوم گوشی Poco X5 که دارای ظرفیت رم 8 گیگابایتی و حافظه داخلی 256 گیگابایتی است را خریداری کنید تا خیالتان بابت مولتی تسکینگ راحت باشد و از نظر فضای ذخیره سازی نیز به مشکل نخورید. ناگفته نماند پردازنده گرافیکی شیائومی پوکو X5 آدرنو 619 است.
باتری
مطابق انتظار یک باتری حجیم 5000 میلیآمپرساعتی برای پوکو X5 در نظر گرفته شده تا خیال کاربران راحت شود. در استفادههای معمول این باتری میتواند حتی تا 2 روز نیز دوام بیاورد. گرچه اگر مدام در حال بازی کردن یا تماشای فیلم باشد، این طول عمر به یک روز کاهش مییابد. همچنین یک فست شارژ 33 واتی نیز برای آن در نظر گرفته شده تا بتوانید در مدت زمان کمی گوشی Poco X5 را فول شارژ کنید. در کل باتری همیشه یکی از نقاط قوت پوکو بوده و معمولاً کاربران را در این زمینه ناامید نمیکند.
خرید از : شعبه ونک88641883 - 88647891